Innlegg i sammarbeid med VASS PR

Sponsede produkter

Hei  ♥

Produkter i posten er alltid stas, og denne pakken har jeg ventet på. I samarbeid med VASS PR har jeg fått tilsendt noen nye produkter fra Swiss Clinic som jeg skal teste ut. Det er 5 produkter fra The Skin Care Range serien med Penta Technology: Face Serum, Day Cream, Night Cream, Eye Cream og Micellar Cleansing Gel. Jeg skal teste ut produktene i dag og jeg gleder meg. Har store forventninger til disse, og de lukter helt fantastisk.

 

Disse produktene har fem fordeler med at de skal helbrede, gjennoppbygge, trenge inn, fuktighetsgivende og næringsgivende for huden. Dette er 5 faktorer som jeg i alle fall syns er viktige når jeg velger hudpleie produkter. Serien er komplett ved at den både har morgen og kveldsrutine. Ikke bare lukter produktene super godt, men designet er jo også super elegant. Har allerede plassert de i hyllen på badet, så de står klare til å tas i bruk. Når jeg har rukket å teste de ut en stund, skal jeg komme tilbake til produktene med et review til dere. I mellomtiden kan du lese mer om produktene på Swiss Clinic sin nettside. Ha en fin dag ♥