Innlegg i samarbeid med Casapp.no

Produktene er sponset

Hei dere og god 2. desember ♥

Nå som desember akkurat har startet, tenkte jeg det kunne være perfekt med en lite giveaway her på bloggen, hvor du kan designe ditt eget mobildeksel eller skin til pc. Finnes blant annet til Iphone, Samsung Galaxy, ipod, ipad, macbook osv. Du kan også bruke bruke noen av de allerede ferdige designene som finnes på nettsiden til CASEAPP.NO De har masse masse masse fint. Dette kan jo for eksempel være den perfekte personlig julegave til noen du er glad i, eller kanskje en liten førjulsgave til deg selv ? For å delta, bla til slutten av dette innlegget.

 img_0084 img_0086 img_0087

img_0082

Ovenfor ser dere mobildekslene jeg valgte å bestille. Begge disse dekslene ligger som ferdig design på Caseapp.no. Syns disse to var rå lekre, og de passer så godt sammen. Likte spesielt godt gull detaljene, da det matcher perfekt med min gull iphone. Og ikke minst passer de nå som det nærmer seg jul.

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i GIVEAWAYEN er å kommentere dette innlegget med navn & mail/nummer. Slik at jeg kan kontakte vinneren. Del også gjerne innlegget.

Jeg trekker vinneren på søndag. Lykke til!

VINNEREN ER TRUKKET!! Den heldige ble Malin Andersen.