67464_brazfit_brazfit_energy___power_series_marvel_3

picmonkey-image

Sort Rio jakke // Gul Rio jakke

Denne treningsjakken fra Brazfit er helt fantastisk, og da mener jeg helt fantastisk. Ikke bare finnes den i spreke farger, men den er veldig behagelig å ha på seg. Den er har en perfekt passform, og passer alle. Jeg personlig har blitt helt forelsket i den sorte jakken med gull detaljer. Den finnes også i sort, men med sølv detaljer. Den er også veldig fin. Hvis du er på jakt etter en jakke du kan ha på deg på vei til trening, på trening eller hjem fra trening anbefaler jeg dere denne. Du kan også vaske denne gang på gang uten at fargen blekner. Dette er et stort pluss med denne syns jeg. Jakken koster 799. Med rabattkoden <ingvild15> får dere 15 % rabatt på jakken, og selvfølgelig på alle andre produkter hos brazfit.no. Husk at dere også kan bruke koden på allerede nedsatte priser ♥