Sponset innlegg 

untitled-2

HELG OG KINOTIPS ♥

Fredagen er her og hva passer vel ikke bedre enn med et lite kinotips nå som høsten er her for fullt. Høstmørket har senket seg og jeg har skikkelig helgestemning. Nå som det er høst blir kveldene så korte. Jeg personlig syns det likevel er litt av sjarmen med høsten. Da blir det litt ekstra kos å være innendørs. Hva er vel da ikke bedre enn en koselig kveld med en god kinofilm, popcorn og godt selskap? I den anledning vil jeg tipse dere om 20th Century Fox sin nyeste kinofilm; Miss Peregrine‘s Home for Peculiar Children. Filmen er basert på en roman av Ransom Riggs, og er en spennende fantasyfilm. Hvis du er fan av Harry Potter filmene, vil du også kanskje like denne.

Filmen handler om den 16 år gamle Jake som oppdager Alma Peregrines hjem for barn med overnaturlige krefter. Barna har de utroligste krefter som superstyrke og evne til å få ting til å sveve. Miss Peregrine lærer barna å kontrollere og å bruke kreftene sine på en forsvarlig måte, men sikkerheten til barna og Miss Peregrine er truet av mange skjulte og farlige fiender… Filmen er full av spenning, og du befinner deg i eventyrverdenen til Miss Peregrine i de 128 minuttene filmen varer. Passer både for ung som gammel. For deg som liker fantasi og eventyrsjangeren er dette en svært underholdene film. Ønsker dere alle en super helg og en eventyrlig kinoopplevelse ♥

En liten smakebit av filmen ser dere nedenfor…