Sponset innlegg 

ny ny ny

Bilder fra weheartit

Da jeg gikk på ungdomsskolen fikk jeg mitt aller første bankkort. Helt siden den gang har mamma og pappa alltid påpekt og minnet meg på viktigheten av å ikke bare bruke, men også spare penger. Jeg er blitt 22 år, flyttet hjemmefra og har styrt økonomien min selvstendig siden jeg var 18 år. Fortsatt får jeg høre nå og da, fra foreldrene mine, viktigheten av sparing. Og ja, sparing er viktig. Men nå i dag kan desverre ikke alt man ønsker oppfylles ved bare sparepenger. Mange av oss må låne penger til de største tingene her i livet… For meg er dette ting som for eksempel fremtid, studier og bolig. For andre kanskje noe helt annet. Dette er det jeg ville brukt lånte penger til…

STUDIER OG FREMTID

Vi går på skole store deler av livet vårt, og velger å studere videre når 13 år på grunnskole og videregående er fullført. Jeg er selv akkurat ferdig med 3års studier og sitter igjen med en ganske høy sum med lånte penger. Likevel har jeg investert disse lånte pengene i en yrkesaktiv fremtid i mange mange år fremover.

BOLIGDRØMMEN

Om noen år frem i tid håper jeg på å ha funnet den perfekte bolig som jeg kan kalle mitt hjem. Til dette trenger jeg en ganske høy sum med penger. For meg vil en bolig bli en investering, og noe som mest sannsynlig vil øke i verdi. Derfor syns jeg det å låne penger til bolig er en god investering. Alle ønsker seg jo et hjem.

MIN STØRSTE DRØM AKKURAT NÅ 

Vi har alle drømmer. Noen er større enn andre, og vi har alle sammen ulike meninger om hva som er verdt å låne penger til. Noen låner kanskje penger til en jordomseiling, andre låner til bolig, studier eller materialistiske ting. Hvis jeg skulle lånt penger til min aller største drøm akkurat nå skulle det vært personlig trener utdanning på Bali i 3 måneder. Dette er noe jeg har hatt lyst til lenge, og noe jeg håper å få til. Da får jeg både en opplevelse for livet, ferietur og en utdanning i samme slengen.  Uansett hva man velger å bruke lånte penger på, er det viktig å huske på at pengene skal betales tilbake en dag. Lån penger til noe du selv syns er verdt det og følg drømmen din!

 

 

Hva ville du brukt lånte penger til? ♥