I samarbeid med Brazfit.no

NAMASTE CAPRI ANANDA ♥

DSC03018  DSC03017

I går mottok jeg denne super fine capri treningstightsen fra Brazfit. Jeg elsker den. Dere skulle bare visst hvor behagelig den er å ha på seg. Helt fantastisk å trene i, og det er ingen overdrivelse. Den har en hold-in effekt som løfter og gir deg super fin rumpe. Den er komfortabel, gir deg god fleksibilitet og har en komprimerende effekt. Etter jeg begynte å bruke kompresjons tightser, så bruker jeg ikke annet. Digger denne. Og ikke minst så er jo fargen super fin. Perfekt for sommer trening nå som varmen er tilbake.

 

 DSC03021  DSC03019

Akkurat nå får dere 30% rabatt på alle produkter på nettsiden til Brazfit. Bruk koden «SUNNYDAYS30» for 30% rabatt. Koden gjelder til førstkommende søndag. Helt ok med litt ekstra rabatt hvis du finner noen favoritter vel? Ønsker dere alle en fin og sprek fredag videre  ♥