NAM!!

Jeg kom over en super oppskrift på proteinpannekaker på fitnessbloggen.no, og de er bare så gode. Elsker de!! Disse tror jeg at jeg kunne spist hver eneste dag. De er helt supre å ha brunost på. Mager vaniljekesam toppet med friske jordbær og blåbår gjør også susen. Disse er virkelig et sunt alternativ for dere som liker pannekaker. Det beste er at de også smaker skikkelig godt. Jeg må ærlig innrømme at det er ikke all treningsmat som smaker godt, men det gjør disse. Anbefaler dere å prøve disse ♥

IMG_2520

Det du trenger er 

100 gram havregryn, 3 egg, 1 dl mager kesam/vanilje kesam, 15 gram proteinpulver (jeg brukte proteinpulver med sjokoladesmak i mine), 0,5 dl vann, bakepulver og litt sukrin.

Denne rører gir omtrent til sammen 727 kcal, 59 gram protein, 25 gram fett og 65 gram karbohydrater. Jeg fikk til sammen 7 pannekaker ut av røren. 1 pannekake inneholder da 8,5 gram protein, 3,5 gram fett, 9,2 gram karbohydrat og 103 kcal.

Disse kan du spise med god samvittighet ♥