Hei ♥

Dette er dagens lunsj etter en intens intervalltrening etterfulgt av litt magetrening. Syns det alltid er så greit å spise noe lett mat etter trening før jeg inntar middag. Elsker virkelig jordbær og ananas kombinert med Nutramino sin heat energidrikk. Nam.

DSC02754

Når det kommer til dette med å spise sunt og trene, er jeg aller flinkest på dette på hverdager. Det er da jeg har størst fokus på trening og en sunn livsstil. Siden jeg sjeldent er hjemme i helgene, har det derfor blitt lite trening på disse dagene. I helgene spiser jeg akkurat det jeg selv har lyst på, uavhengig om det er sunt eller ikke. Om jeg får lyst på søtsaker og diverse på hverdager, så unner jeg meg selvfølgelig det. Så med andre ord, så spiser jeg akkurat det jeg har lyst på. Jeg har troen på et kombinert kosthold!