I løpet av de årene jeg har bodd i Drammen, har jeg trent på treningssenter og gjør det fortsatt. Med årene er det enkelte type mennesker på treningssenteret som har fremkommet som skikkelig irriterende. Sikker på at mange kjenner seg igjen med disse klassiske treningstypene som man finner overalt… Dette er de jeg syns er mest irriterende.

Stønnere 

Noen har virkelig en tendens til å måtte lage lyder når de trener. Kanskje greit å passe litt på lydnivået kanskje. Jeg blir egentlig bare flau på disse menneskenes vegne. Hallo, du trenger ikke la hele treningssenteret vite hvor tungt det er å løfte de vektene du løfter. Syns dette er så utrolig komisk, og må le nesten hver eneste gang. Eier du ikke litt antenner lissom?

Rotekopper

Har du ikke lært deg å rydde, kanskje..? Alle rydder på plass igjen det utstyret de selv har brukt. Dette er en skikkelig irriterende ting, og desverre er det veldig mange som bare dør fra utstyret de har brukt på gulvet.

irriterende-ting-gymmet-2014-2014-4

Bildet er lånt fra Google.no

Uhygieniske mennesker 

Pliz, gjør alle på treningssenteret et tjeneste og bruk deodorant og rent treningstøy. Det er ikke sjeldent jeg opplever enkelte som ikke lukter godt i det hele tatt. Det jeg da lurer på er? Kjenner du det ikke selv? Altså, svettelukt er nå en ting. Alle blir jo forhåpentligvis svette når de trener, men for guds skyld bruk noe godlukt. Og vask i det minste hendene dine etter et toalettbesøk. Alle husker vel TV2 hjelper deg sin test på norske treningssentre??

Bedrevitere 

Et du PT eller hva er du? Pass på deg selv, så passer jeg på min trening. Du er vel ikke på trening for å irettesette og veilede alle andre?

De som stirrer 

Skal du stirre så vær nå litt diskret i alle fall. Det er ingen som syns det er noe særlig stats å bli nedglodd når de er på trening. Jeg syns i alle fall ikke det. Da ser jeg bare dumt på personen og sender et stygt blikk tilbake. Skal du se på noen, så ha litt sosiale antenner, og vær diskret.

 

Kjenner du igjen noen av disse?