Innlegg i samarbeid med GHD Norge

Hei alle fininger ♥

Jeg har gleden av å dele ut denne flotte platina rettetangen fra GHD, til en av leserne mine. I tillegg deler jeg også ut GHD sin heat protect spray.

Dette er begge produkter som representerer god kvalitet. Platinum styleren er en av GHD sine nyeste produkter. For dere som retter eller krøller håret deres ofte, er dette en styler jeg virkelig anbefaler. Den har en ny teknologi som gjør at varmen holder seg konstant, og dermed reduserer skadene håret får av varmebehandlende verktøy. Dere kan lese mer om styleren HER. 

IMG_1403

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å like GHD sin facebookside HER og like min facebook side HER. Trykk gjerne på DEL knappen under dette innlegget. I tillegg må du legge igjen FULLT NAVN og MAIL/MOBILNUMMER i kommentarfeltet, slik at jeg kan kontakte den heldige vinneren. Vinneren trekkes om en uke. Lykke til ♥

PS: jeg kommer til å sjekke at vinneren har likt begge sidene!!

Konkurransen er avsluttet. Den heldige vinneren ble: Nina Blixrud.