Produktet er sponset. Inneholder annonselenker.

Hei dere ♥

I dag har jeg gleden av å holde en liten giveaway for dere i samarbeid med Caseapp.no. Siden vi nå går inn i desember måned regner jeg med at de aller fleste er godt i gang med julegave handelen. Det er i alle fall jeg. Syns det er veldig deilig å være litt tidlig ute. I år har jeg tenkt til å holde julegavene på et litt mer personlig nivå, og hva passer vel da ikke bedre enn et eget designet mobildeksel, for eksempel? Jeg er veldig fornøyd med mitt i alle fall.

DSC01913 (1)DSC01919 (1)

 Til en av mine herlige blogglesere vil jeg derfor, dele ut muligheten til enten å designe et eget mobildeksel eller et pc skin. Ville ikke dette vært en perfekt personlig julegave til noen du er glad i, eller bare til deg selv? Det eneste du trenger å gjøre for å delta i giveawayen er: Lik min Facebook side HER, og trykk på «del knappen» under dette innlegget. Husk også å legg igjen en kommentar med ditt navn og mailadresse, slik at jeg kan kontakte vinneren.

Ønsker alle lykke til ♥