IMG_0114

Endelig begynner treningen å vise litt resultater. Det har vært utrolig deilig å være fullt tilbake på treningssenteret med ny motivasjon, spesielt når man har noen å trene sammen med. For meg skaper det både motivasjon og en liten intern konkurranse om hvem som er best, selv om min kjære bestie er desidert sterkest, og vinner lett over meg der! Mitt hovedfokus er først og fremst kondisjonstrening, og noe styrketrening for å få litt mere markerte muskler, men noen fitness girl er absolutt ikke formålet. Gleder meg til å se enda mere resultater.

Dessverre har treningen slått meg litt ut av spill denne uken, da jeg har dratt på meg det som kalles for rabdomyolyse. Det er en tilstand som ofte kommer etter for har trening, ved at det er en akutt ødeleggelse av muskelceller. Heldigvis har ikke mitt tilfellet vært av det alvorligste, men helt forferdelig smertefullt, ved at jeg ikke har klart å rette ut albuene mine. Smerten har nok vært det aller verste. Blir ganske invalid når man må gå rundt med vinkel på armene.. Kjenner heldigvis nå, etter tre døgn, at smerten begynner å gi seg. Heldigvis. Håper at jeg er helt fin igjen til mandag, da ny treningsuke begynner.

Ønsker dere en super fredag ♥