Hei dere♥

Denne uken vil jeg tipse dere om denne neglelakken fra HM. Som sikkert mange av dere har fått med dere har HM skiftet ut designet sitt på sin makeup. I tillegg har de kommet med en ny kolleksjon med neglelakker med alle farger på fargeskalaen. Jeg gikk til innkjøp av denne fargen i champagne blush. Den passer helt perfekt til meg, også kombinert når jeg jobber på sykehuset der det egentlig er fyfyfy med neglelakk på neglene.

IMG_9831

Alle lakkene koster 49 kr, og det beste av alt er nok at den sitter lenge på neglene. Nå er det tre dager siden jeg påførte to strøk av lakken, og helt ærlig så er den like fin på neglene mine enda som da jeg påførte den. Det er det jeg syns er så bra med denne, og jeg kommer absolutt til å gå til innkjøp av flere i andre farger.

IMG_9833

Jeg har selv mange lakker fra Chanel og de kan virkelig ikke måle seg med denne, dessverre. Min erfaring er at lakken skjolder av altfor fort. Man trenger derfor ikke kjøpe dyre Chanel/Dior lakker til 199 kr, når man faktisk får bedre neglelakker til 1/4 del av prisen. Det er i alle fall min mening. Anbefaler dere på det sterkeste å teste HM lakkene ut. Både billig og bra!! ♥