Kroatia er varmt. Faktisk det varmeste landet jeg har vært i til nå. Gradestokken bikket nesten 40 grader klokken 21 på kvelden. Jeg har derfor lurt på hver eneste dag, vi stekte i solen, hvor varmt det egentlig da var. Uansett, sydenturen har vært helt super, til tross for noen opplevelser utenom det vanlige..

Reisen gikk helt uten problemer, og vi landet i Split før tiden til og med. Min bagasje var til min store skuffelse på sin egen lille reise i 24 timer. Dere kan tro det var krise. Skulle nesten ønske noen hadde tatt bilde av fjeset mitt, da det gikk opp for meg at jeg var den eneste på flyet som ikke fikk bagasjen sin. Heldigvis hadde jeg pakket det aller nødvendigste i håndbagasjen. 24 timer senere, var kofferten min trygt på rommet og en overlykkelig meg fant endelig fram smilet.

IMG_8244

IMG_8274

DSC01439

Til tross for en litt dum start, koste vi oss veldig med topp hotellrom, bading i krystallklart vann, soling, kjørte vannscooter, flydde parasailing, fikk masasje, spise masse god mat, tok livet med ro på strandbar osv. Det kuleste av alt må jo ha vært all den forskjellige isen og de gode coctailene. Jeg koste meg meg is med smak av redbull og blå smurf. Nam. Hvorfor kan vi ikke ha det i Norge???

IMG_8388

IMG_8400

IMG_8381

IMG_8348

IMG_8356

 Da det var tid for hjemreise ble vi hentet med buss og fraktet til flyplassen. Flyplassen var et mareritt. Liten, varm, svett og trang. Likevel fikk jeg shoppet litt fra meg, så det hele ble ikke så ille. Haha. Da vi omsider var ombord på flyet, ble reisen utsatt pga dårlig vær. Lyn og turbulens herjet virkelig hele flyturen. Derfor var det veldig betryggende å lande i Oslo ved midnatt. Jeg rasket med meg litt godis i taxfreen og koffertene hadde vi nesten med en gang. Da vi nesten var hjemme, havnet vi midt i en trafikkulykke som første personer på stedet. Heldigvis gikk det bra med de involverte. Så både starten og slutten på denne ferieturen er virkelig noe for seg selv.

Uken gikk dessverre altfor fort, som den alltid gjør når man er på ferie. Håper en dag jeg er tilbake i den koselige badebyen Brela, i Kroatia ♥