Er det noe jeg virkelig elsker, så er det å reise. Finnes ikke noe bedre enn å besøke nye steder og bare nyte tilværelsen. Jeg liker veldig godt å dra til de litt varmere strøk på ferie, hvertfall sammen med min fine samboer. Vi har egentlig vært ganske mange steder sammen og jeg savner strandlivet, sol, varme, flotte solnedganger, det å sitte på resturant og se delfinene svømme i havet bare noen hundre meter fra deg og det å bare kose seg. Det er livet det ♥ Her er noen stemningsbilder fra forrige ferie som får meg til å ville reise av gårde meg en eneste gang.

SONY DSC

SONY DSC

– The world is a book, and those who do not travel, read only one page – 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Det er så mange flere steder av verden jeg vil besøke og det egentlig med en gang. Øverst på reiselisten er; Hawaii, Thailand, Mexico, Singapore, New York, Afrika og Madagaskar. Hit skal jeg en gang. Er så utrolig mange flere steder jeg vil dra. Gleder meg allerede til å se hva som blir det neste reisemålet. Skal til London i august, men tror nok det blir en sydenferie også i løpet av høsten. Krysser fingrene for det!!