Hei hjerter. Siden det går mot vår og lysere tider tenkte jeg å holde en giveaway hvor en av dere vinner produktene nedenfor. Jeg har fått endel produkter og jeg trenger ikke alt selv. Produktene er helt supre og av god kvalitet. Den heldige vinneren får ulike farger av hårstrikkene fra Invisibobble, leppestift og øyenskygge fra Make Up Mekka, eyeliner, neglelakk, mer øyenskygge og Realash for lengre, fyldigere og raskere voksende vipper.

SONY DSC

Om du ønsker å vinne disse produktene er det eneste du trenger å gjøre å 1. Trykke på del knappen under dette innlegget og 2. Like facebook siden min HER. Husk også å legge igjen en kommentar med navn og mail som jeg kan kontakte vinneren på. Vinneren trekkes førstkommende søndag. Lykke til ♥

Konkurransen er avsluttet. Da er vinneren trukket og kontaktet. Vinneren ble Malin.