God kveld alle sammen. Endelig har jeg fått satt meg ned. Har drevet å flyttet, vasket, ryddet og ordnet i hele dag, og nå begynner ting endelig å se presentabelt ut. Gjenstår selvfølgelig litt småting, men syns vi allerede har fått det veldig fint. Her ser dere soverommet vårt. Har valgt å gjøre det veldig enkelt denne gangen med minst mulig møbler, dill og dall. Som dere ser har vi et stort klesskap i enden av rommet, hvor jeg har fått på plass alt av klær. Nå under denne flyttingen gikk det opp for meg at jeg har altfor mye klær, og jeg har kvittet meg med endel som jeg sal gi bort.

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Som dere ser har favoritt veskene mine sneket seg med på bildene. Favoritten min er helt klart vintage vesken min fra Louis Vuitton. Aller helst ville jeg hatt så stor og god plass at jeg kunne satt alle favoritttingene mine på utstilling. Men siden det ikke bare er jeg som bor her må jeg jo selvfølgelig ta litt hensyn til leilighetens motsatte kjønn. Gleder meg til den dagen vi skal bygge hus. Da skal jeg minimum ha 30kvdrat walk in closet. Det er i alle fall drømmen ♥