Produktene er sponset

Hei dere. For noen dager siden dukket glossybox pakken for februar opp i postkassen min. Gleder meg alltid til slutten av hver måned, for da vet jeg at det er en pakke på vei til meg. Da er det alltid litt ekstra gøy å sjekke postkassen.

SONY DSCSONY DSC1. Kueshi face toner 2. Loréal mythic oil shampoo 3. Loréal mythic oil conditioner 4. Nicka K colorluxe powder brush 5. Sea Bucktorn lib balm 6. Marsk mineral eyeshadow 

SONY DSC

Jeg er veldig fornøyd med produktene jeg har fått denne gangen. Fantastisk shampoo og balsam med mythic oil som gjør håret lett, luftig og glansfullt. Lib balmen har allerede blitt en stor favoritt. Den både lukter veldig godt og er veldig mykgjørende for meg som har tørre lepper, speiselt nå på vinteren. Face toneren fra Kueshi skal jeg bruke som ansiktspleie på kvelden når sminken er fjernet. Disse produktene og flere finner dere på glossybox sin nettside HER. ♥ Hva syns dere om produktene, noen som har testet de før?? Ha en fin kveld.